Deadpool 2’de Yer Alacak Cable’ın İlk Görseli Yayınlandı

Biraz çelimsiz mi ne?

Marvel’in X-Men ve X-Force çizgi roman serilerinden yakından tanıdığımız Cable’ın önümüzdeki sene vizyona girecek Deadpool 2’de yer alacağını sağır sultan bile duydu. Bununla birlikte bugüne dek kendisiyle ilgili tek bir görsel bile görememiştik. Neyse ki geçen hafta Domino ile aklımızı (her anlamda) başımızdan alan film ekibi arayı çok soğutmadan Cable’ı da beğenilerimize ve eleştiri oklarımıza güzelce servis etti.

Josh Brolin’in canlandıracağı karakterin gözüme çarpan ilk özelliği… çelimsizliği oldu. Cable bayağı iri yarı, uzun bir arkadaştır hâlbuki. Bu daha çok… nasıl desem? Cable’ın çekmiş hâli gibi duruyor. Ama Domino kadar hayal kırıklığı da yaratmıyor elbette.

Öte yandan yüzündeki yaraları, (pek tekno-organik gözükmese de) mekanik kolu, sarı sarı parlayan o meşhur gözü, elinden düşürmediği silahı ve tabii ki beyaz teniyle bildiğimiz, tanıdığımız Cable’ın diğer özelliklerini taşıyor kendisi.

En çok dikkat çekici yanıysa belindeki oyuncak ayıcık. Marvel’in Mesih serisini (ülkemizde Türkçe olarak basıldı) okuyanların da şıp diye anlayacağı gibi bu kesinlikle Hope Summers’a bir gönderme. Kendisini bu filmde görüp göremeyeceğimizi bilmiyoruz ama gelecekte çekilebilecek bir Mesih Savaşı filminin ilk işareti olabilir bu pekâlâ.

Deadpool 2, 2018’de vizyona girecek.

cable-01

YORUMLAR
Parolamı Unuttum