Advertisement

Deadpool 3 Yazarları, Disney+ Transferi Çizgimizi Bozmayacak Diyor

Görünüşe göre Deadpool vs Disney'e doğru gidiyoruz

Marvel Sinematik Evreni başladığı günden bu yana sıkı bir yaş politikası izliyor. Sinemada gişe gelirlerini maksimize etmek amacıyla 18+ filmlerden uzak duran Disney, bu sıkı politikalarını Deadpool için gevşetmeye hazırlanıyor. Fox'un Marvel filmlerinin son dönemdeki kurtarıcısı olan Deadpool'un MCU'ya gelişi de yine bol kanlı ve mizahlı olacakmış. Üçüncü Deadpool filminin senaryosunu kaleme alan ikili Rhett Reese ve Paul Wernick, yeni dönem Deadpool filminin Disney filtrelerini pas geçeceğinden oldukça emin.

İkili, Deadpool'un gidişatıyla ilgili verdikleri son röportajda Disney'i de epey övmeden geçmemiş. Disney'in konuya bakış açısı ve filmin geleceğiyle ilgili konuşan senarist ekip şunları söyledi; 

"Deadpool, Deadpool gibi olacak. Bu konu hakkında endişe etmeyin. Aslına bakarsanız Disney sanılanın aksine bu konuda bize epey destek verdi. Spesifik bir şakaya geldiğimiz zaman eğer bir çizgiyi aştıysak belki bizi uyarırlar ve 'bu şaka olmasa daha iyi olur.' derler. Ancak bize göre onlar gerçekten destekleyici bir tavırdalar. Bu önemli çünkü biz bu filmi yazmaya onlardan ayrıyken başlamıştık. Muhtemelen Deadpool'un yarattığı başarıyı gördüler ve kendileriyle birlikte daha da büyük bir başarı yakalamak istiyorlar. Yani umuyoruz ki bu evlilik şahane geçecek. Ancak şu bir gerçek ki Disney'in desteğini hissetmek muhteşem bir his."

Wernick ve Reese'in açıklamalarına bakınca onlar gibi hepimiz biliyoruz ki bazı şakalara Disney filtresi kesinlikle gelecek. Tabii biz bu şakaların ne olduğunu öğrenebilecek miyiz? Orasını pek zannetmiyorum. Ancak yine de filmin 18+ olacak olması, Ryan Reynolds'un geri dönüşü ve Deadpool'un dördüncü duvarı kırarak Disney ile dalga geçeceği birkaç şaka film için heyecanı yükseltiyor. Disney cephesinden henüz Deadpool 3 için resmi bir vizyon tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum