Deadshot The Suicide Squad Kadrosundan Çıkartıldı, Idris Elba Başka Bir Karakteri Canlandıracak

James Gunn'ın küçük oyunları

DC-WB ortaklığının 2016 yılında vizyona giren Suicide Squad filmi, beklentileri karşılayamamıştı. Film "En İyi Makyaj" dalında Oscar ödülüne ulaşsa da gişede beklenen başarı gelmemişti. Eleştirmenler ve hayranlar tarafından da yoğun bir şekilde kötü yorumlara maruz kalmıştı. İşte bu imajı ortadan kaldırmak isteyen stüdyo yeni bir Suicide Squad filmi için hazırlıklara başladı, filmin başına James Gunn getirildi.

James Gunn'ın açıklanmasının ardından filmin tamamen yeni bir film olacağı haberleri de gelmeye başladı. James Gunn, bir reboot filmiyle karşımıza çıkacak. Filmin kadrosuna Deadshot'ı oynamak üzere Idris Elba dahil edildi. Fakat Variety'nin haberine göre Deadshot filmde yer almayacak! Idris Elba, başka bir karakteri canlandıracak. Zaten James Gunn'ın filmde büyük değişiklikler yapmak istediğini biliyorduk, hatta Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn de The Suicide Squad filminde yer almayabilir. Filmde yer alacak yeni karakterler daha önce açıklanmıştı, bu karakterlerin arasında yer alan Peacemaker içinse Dave Bautista'nın adı geçiyor. En azından Bautista gelirse oynayacağı karakter belli olmuş durumda.

6 Ağustos 2021'de vizyona girecek olan The Suicide Squad'ın kadrosu ve senaryosu henüz belli değil. James Gunn'ın yazıp, yöneteceği filmde şu ana kadar kesinleşen oyuncular Idris Elba, Jai Courtney ve Viola Davis. Bakalım James Gunn'ın yeni bakış açısı hayranlara ilk Suicide Squad filmini unutturmayı başarabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum