Death Stranding Ön Sipariş Sayfası Erkenden Yayına Alındı, Bonuslar Belli Oldu

Bugünkü duyuru öncesi hazırlıklar tamam

PlayStation Store'daki Death Stranding ön sipariş sayfası yanlışlıkla erkenden yayına alındı.

Ön sipariş sayfasında Kojima Productions'ın yeni oyunu için ön sipariş verenlerin sahip olacakları bonuslar şu şekilde sıralanıyor: PlayStation dinamik teması, PlayStation Network avatarı (Chibi Ludens), Altın "Sam" Güneş Gözlüğü, Altın Zırh Plakası, Altın Şapka ve Altın Hız İskeleti. Bu son dördü oyun içi eşyalar olarak karşımıza çıkacak, gördüğünüz gibi promosyonda yoğun olarak altın teması işlenmiş.


Bugün beklenen açıklama yapılacak ve büyük ihtimalle Death Stranding'in çıkış tarihini öğreneceğiz. Çıkış tarihinin yeni bir fragman eşliğinde duyurulmasını bekliyoruz, çünkü Kojima birkaç gündür ufak tefek video ve görsellerle beklentilerimizi iyiden iyiye yükseltti.

Ön sipariş sayfasının da hazır olması, oyunun çıkış tarihinin çok da ileride olmadığının bir göstergesi kabul edilebilir.

Şu anda yaklaşık 15 bin kişi PlayStation'ın Twitch sayfasındaki canlı yayında Death Stranding videosunu bekliyor ve saatlerdir ekrandaki elleri izliyor :) Duyuru bugün 17:00 ile 24:00 arasında herhangi bir saatte gerçekleşebilir. Dahası, PlayStation kanalında bu duyurunun bir State of Play'e dönüşebileceği ve DS'e ek olarak The Last of Us: Part Two ve Ghost of Tsushima ile ilgili de bilgiler gelebileceğini düşünenlerin sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Şahsen ben Kojima'nın duyurusunun bu şekilde gölgeleneceğini sanmıyorum ve çıkış tarihini göreceğiz diyorum.

Death Stranding, PlayStation 4'e özel olarak geliştiriliyor.

YORUMLAR
İses
29 Mayıs 2019 19:23

Oyun kasımda çıkıyor az önce haber YouTube da verildi.

E-VrL
İses
29 Mayıs 2019 19:54

Haberini yaptık :) Anasayfada biraz geç gözüktü ama haberler sayfasında görülüyordu. Belki o yüzden fark etmemiş olabilirsiniz.


memoefe
29 Mayıs 2019 19:12

Oyunun daha ne olduğunu bilmiyoruz, ne ön siparişi...

Parolamı Unuttum