Death Stranding PC'ye De Gelebilir!

Ne diyorsun sen Antonio?

Death Stranding'in dün yayınlanan fragmanı hepimizi farklı yerlere götürdü, kimimiz PS4 sahibi olmadığı için iç çekerek izledi videoyu, kimimiz izlediğinden bir şey anlamadı ama 'Kojima'dır, ne yapsa yeridir' dedi.

O ilk gruba mensup olanlar için bomba bir haberimiz var şimdi size. Bu bir söylenti ama kaynağını söyleyince siz de doğruluk payının yüksek olduğunu düşüneceksiniz.


Bir dönem İtalya'nın ünlü dergilerinden Multiplayer.it'de de editörlük yapmış olan Antonio Fucito bundan iki gün önce Death Stranding'in çıkış tarihini paylaşmıştı. O zamanlar bunun doğru olduğuna pek fazla kişi ihtimal vermemiş olabilir ama dün fragman eşliğinde oyunun çıkış tarihi açıklandığında gördük ki adam nokta atışı bilgi vermiş.

Fucito şimdi de ciddi bir iddiayla karşımızda. Fucito diyor ki "oyunun PS4 kapağında 'only on PS' ibaresi bulunmuyor, çünkü Death Stranding ileriki bir tarihte PC'ye gelecek. Kojima ile Sony arasında yapılan anlaşma buydu, oyun belli süreliğine PlayStation 4'e özel olacak ama sonradan PC için de çıkacak (Xbox One'a çıkmayacak). Bunun 6 aylık mı, 12 aylık mı bir anlaşma olduğunuysa bilmiyorum."

Benzer biçimde zamanında Nioh'un kapağında da 'only on PS' yazısı yoktu, o zamanlar oyunun PC'ye de geleceği söylendiğinde çoğu kişi buna da şüpheyle yaklaşmıştı. Ama sonra oyunun PC için de çıkış yaptığını hep birlikte gördük.

Kojima bundan yaklaşık 4 yıl önce, daha ortada Death Stranding ismi yokken yaptığı bir açıklamada "PS4 için isimsiz bir oyun geliştirdiğini ve bu oyunun PS4'ten sonra PC'ye de çıkmasını planladığını" söylemişti. Bu iki bilgiyi birleştirince de durum daha netleşiyor.

Kojima'nın bu en yeni eserini mümkün olduğunca kişiye ulaştırmak istediğini düşünüyorum, o yüzden ben şahsen bu iddiaya inanmayı tercih edeceğim. Siz ne dersiniz?

YORUMLAR
Ghost AssassiN
1 Haziran 2019 05:23

Bugün ne çok iyi haber aldık ya! :) CoD: MW, Death Stranding Türkçe Altyazı desteği ve pc'ye gelecek olması [biliyorduk zaten] falan baya iyiydi.Neyse hayırlısı, bekleyip göreceğiz.

semihtrkmen
31 Mayıs 2019 06:51

Pc ye gelecek zaten. Oyunu geliştirdiği sırada Gaben' ı ziyaret etmişti Kojima. Anlaşmıştır onlar :D

selimberkaykos
30 Mayıs 2019 22:56

İyi bari ciddi bir indirim olmazsa pcyi beklerim. Epic satar 50 100 liraya

Mert
30 Mayıs 2019 19:35

Epic Games bunu beğendi.

reccep
30 Mayıs 2019 19:04

İlk anlaşma yaptıklarında da çıkmıştı söylenti hala söyleniliyorsa gelmesi muhtemel.Gelmeyecek olsa Sony gözümüze sokardı.

muccos
30 Mayıs 2019 18:43

Süreli exclusive olduğunu düşünüyorum ben de. Sony Days Gone gibi başarılı olamayan bir oyun için bile bas bas bağırmıştı bize özel bu oyun diye. Death Stranding için ise hiç böyle bir şey olmadı. Süreli exclusive olduğu için de bunu çok belirtmek istemiyorlar. Hoş gelirse gelir, gelmezse oynamak isteyenler konsol edinip oynar. Çok büyütülecek bir olay değil bence.

İlhanlı
30 Mayıs 2019 18:28

Konsolda ziyan olmasındansa tabiki pc'ye çıkacak.

Pixlik
30 Mayıs 2019 17:51

Bu kadar tırt bir nedenle çok umutlanmayın hacılar, böyle bir oyunu sony windowsa yar etmez.

sserkansozer
Pixlik
31 Mayıs 2019 08:22

sony söz konusu olsa haklı olabilirdin. ama bu oyunda ipler kojima nın elinde. ve kojimanın hedefi daima birden çok platforma oyun çıkarmaktır. bunu defalarca söyledi.


batuhan.oney
30 Mayıs 2019 17:27

Zaten çıkacak ps4 oyunları ile alakalı bir video çıkmıştı orda bu oyun yoktu mesela ordan sinyal çakıldı ama kimse görmedi o işi

kirayHorda
30 Mayıs 2019 16:58

Umarım rdr 2 ile bu oyunu pcde görürüz

piri
30 Mayıs 2019 16:51

pc ye çıkacaktır bu oyun. kojimanın, bu deneyimi kısıtlı bir konsol kitlesine özel bırakacağını düşünmüyorum.

Parolamı Unuttum