Death Stranding'in İncelemeleri 1 Kasım'dan İtibaren Yayınlanacak

Kojima oyununa güveniyor olsa gerek

Kojima Productions, Death Stranding incelemeleriyle ilgili gönderdiği mailde oyunun inceleme ambargosunun 1 Kasım Cuma günü kalkacağını açıkladı. Mailde belirtilen saat 12:01 AM PST, yani Türkiye saatiyle akşam 22:01 diyebiliriz.

Bu yılın en merakla beklenen oyunlarından biri Death Stranding. Hatta hype denince akla son zamanlarda gelen de ilk isim diyebiliriz :) Oyunun çıkış tarihi 8 Kasım, ama Hideo Kojima oyununa ne kadar güveniyorsa incelemelerin bir hafta önceden yayınlanmasına yeşil ışık yakmış durumda.

Death Stranding'in Türkçe altyazı seçeneğine de sahip olacağını belirtelim ve ilk incelemeleri şimdiden beklemeye başlayalım. Bakalım "bir Kojima başyapıtı!" diyenler ağırlıkta olacak mı?

Oyungezer'in Death Stranding incelemesini de çok büyük bir aksilik olmadığı sürece o saatte okumaya başlayabileceksiniz :)

YORUMLAR
sSnake
17 Ekim 2019 10:37

Hideo Kojima'nın oyununa güvenip güvenmemesi fark etmez çünkü zaten medya her türlü bol keseden puanları dağıtacaktır. Sırf Kojima faktörü bile olması MGSV fiyaskosunda olduğu gibi vasat ve eksik bir oyuna tam puanları resmen yağdırdı. Onun için bu oyunda isterse 10 üzerinden 20 puan alsın oyuna güvenim açısından zerrece bir şey ifade etmeyecek.

staycalmboy
sSnake
17 Ekim 2019 12:02

Çok doğru söylüyorsun. Bu yüzden genel ortalamaya değil hepimizin şahsen çok güvendiği ve saygın bulduğu bazı yazarlardan ve oyun sitelerinden bakmak gerekiyor. Oyu  hakkında yine net bir şey söyleyemese de fikir oluşturması açısından büyük yardımı olur. 

 


Decypher
sSnake
17 Ekim 2019 11:54

Daha oyunu oynamaya başlar başlamaz 'başyapıt!" naraları atanları gördüm, ben de oyunun ilk etap notlarının abartılı geleceğini düşünüyorum. "Herkes çok övmüş, ben de övmeliyim" düşüncesi hakim basacak gibi.


Parolamı Unuttum