Death Stranding'in PC Versiyonu RTX 20 Serisinde Rahatça 4K/60FPS Görecek

DLSS etkisi

Death Stranding, 14 Temmuz'da PC için çıkacak ve tamamen DLSS 2.0 uyumlu olacak. Yani oyun upscale edilmiş çözünürlüklerle grafikleri çok daha iyi bir seviyeye taşıyacak ve görünüşe göre bunu yaparken de hiç performans kaybı yaşamayacak.

Bu yalnızca Nvidia'nın basın bültenindeki bir iddia değil, Tom's Hardware'in de teyit ettiği nbir bilgi. Buna göre Death Stranding DLSS 2.0 sayesinde herhangi bir RTX 20 serisi kartta 4K çözünürlükte rahatça 60fps performans verebiliyormuş.

Hatta yapılan testlere göre giriş seviyesi tabir edebileceğimiz RTX 2060 bile DLSS açıkken 77 fps vermiş, bu da 4K60'ı bile kolayca geçiyor anlamına geliyor.

Kojima Productions'tan Akio Sakamoto da sonuçlardan son derece memnun olduklarını, halihazırda görsel şölen sunan oyunun Nvidia DLSS 2.0 sayesinde PC'de iyice güzel göründüğünü söylüyor. "Nvidia DLSS 2.0'ın sunduğu ekstra performans oyuncuların grafik ayarlarını ve çözünürlüğü yükselterek PC platformunun engin grafik potansiyelini serbest bırakmalarını sağlayacak" demiş Sakamoto.

PC version of DEATH STRANDING is coming on July 14th! Check out the trailer? pic.twitter.com/wy5hvr4pbq

— HIDEO_KOJIMA (@HIDEO_KOJIMA_EN) July 1, 2020

AMD'nin Nvidia'nın DLSS 2.0 özelliğine karşı sunduğu bir alternatif henüz mevcut değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum