Death Stranding'in PC'ye Geleceği Kesinleşti!

Söylentiler doğru çıktı

Kojima Productions söylentileri doğruladı ve Death Stranding'in PC'ye de geleceğini resmi olarak açıkladı!

Zaten şimdiye kadar bu durumu işaret eden ipuçları görmüş, bunları da yer yer sizlerle paylaşmıştık. Buna rağmen oyunun PS4'e özel kalacağını savunan da ciddi bir kesim vardı, neyse ki artık bu söylentiler ve karşı görüşler son bulmuş oldu.

Kojima Productions'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Death Stranding 2020 yılının yaz aylarında PC için de çıkacak.

Oyunun PS4 için çıkışına artık sayılı günler kaldı, 8 Kasım'da oyuncuların bekleyişi sona ermiş olacak. Şimdi merak edilen kısım oyunun PC'de hangi dijital platformu tercih edeceği, Steam mi, yoksa Epic Games Store mu? Kojima 'bağ kurmak' üzerine bir oyun yaptığına göre dijital satış platformları arasında da bağı kursa ve oyun birden fazla yerde satışa çıksa ne güzel olur.

YORUMLAR
semihdogan
30 Ekim 2019 12:08

Bi de Last of Us 2'yi PC için duyurursalar PS4 almaya gerek kalmayacak. ez.

Anravs
semihdogan
30 Ekim 2019 16:27

Keşke mümkün olsa ;)


Ghost AssassiN
29 Ekim 2019 02:13

Tabi ya, Rockstar'dan RDR 2'nin duyurusuyla aldılar gazı, Sony mony dinlemeyip reklamlarını yaptılar.Zaten Rockstar, söylentilerdi, sızıntılardı derken baya bi' reklam yapmıştı.Kojima da salak mı o kadar zaman bekleyip hype düşürsün.

Bu arada kimse sitem veya suçlamada bulunmuyorum.Bir tek Sony'nin bu gizlilik politikasına bir eleştirim olabilir ama onun da sebebini bildiğim için pek umursamıyorum açıkçası.

87piri
28 Ekim 2019 21:06

pinti panda ve can sungur denen yaratıkların şu videoda söyledikleri "bu oyun asla pc ye çıkmaz" vs gibi laflarını deepthroat yaparak ağızlarına sokmuş oldular. helal lan kojima iki denyoyu göt ettin.

özel video yaptım olayın 1 dakikada özeti. 

//www.youtube.com/watch?v=gIyjowSbh-c

 

Kutsikome
87piri
29 Ekim 2019 03:33

Valla ne desem gg, nasıl bu kadar hain olabiliyorlar anlamıyorum. Bilir kişi edaları olsun, biz yön veririz, biz biliriz, biz sesleniriz tarzında ki vücut dilleri vs. o kadar irite edici seviyedeki yazık çok yazık. Türkiye'de sektöre yıllarını vermiş, görgüsü, bilgisi, algısı bu alanla ilgili hemen her şeyi kararında olmasına rağmen, bunu söylemeyecek söylemeye cüret dahi etmeyecek aklı başında o kadar insan yayın açsa izlenmez, video çekse, yırtınsa dinlenmez ama bu tarz insanlar prim yapar, para kazanır, kendini birşey zannedip böyle saçma sapan bol keseden caka satıp, büyük konuşup, sonra da tükürdüklerini utanmadan yalarlar. Allah bunları izleyene, bunlara prim verdirip para kazandıranlara akıl/fikir versin ne diyeyim. Hani laf varya "Her millet layık olduğu şekilde yönetilir" diye işte bunlar da yayıncı alanında ki baş aktörler. Durmak yok aynen devam...


William Blazco
87piri
29 Ekim 2019 01:05

 Herşeyi ben bilirim havaları falan filan Bu kişileri ciddiye alanlarda hata zaten.


Parolamı Unuttum