Death Stranding'ten Yeni Haberler Kapıda!

Yarın bizi ne gibi sürprizler bekliyor acaba?

2015 yılının oyun dünyasında akıllara kazınan olaylarından birisi de şüphesiz Hideo Kojima'nın Konami'den sürpriz bir şekilde ayrılması (daha doğrusu ayrılmak zorunda bırakılması) olmuştu. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in geliştirilme süreci sancılı bir şekilde tamamlanırken, Silent Hills projesi ise iptal edildi. Kojima kendi yolunu çizip Kojima Productions'ı kurdu ve ilk oyunu üzerinde çalışmalara başladı. Bu ilk oyun, Death Stranding için sabırsızlıkla bekleyen çok sayıda oyuncu var. Haliyle, en ufak bir işaret bile ilgiyle takip ediliyor.

Nitekim Kojima Productions twitter hesabından yapılan paylaşım da böyle bir reaksiyon almayı başardı. Sony'nin bu yıl E3'e katılmayacak olması nedeniyle Death Stranding, The Last of Us Part II, Ghost of Tsushima gibi çok önemli yapımların ne zaman, ne şekilde duyurulacağı merak konusuydu. Önce TLoU 2, sonra da Death Stranding ile ilgili paylaşımlar yarını merakla beklenen bir gün haline getiriyor bizler için.

> Hideo Kojima, ‘Death Stranding Açık Dünya Oyunlara Yeni Bir Soluk Getirecek’ Diyor

Ne gösterileceği belli olmasa da, herhangi bir açıklama yapılmasa da Kojima ve Death Stranding isimlerini duymak bile yetiyor takipçileri için. Beklenti, yeni bir tanıtım videosu eşliğinde oyunun çıkış tarihinin ilan edilmesi. Umuyorum öyle de olur ve sonunda biz de bu oyuna ne zaman kavuşacağımızı öğrenebiliriz.

Yarın (29 Mayıs) gerçekleştirilecek sunumu merakla bekliyoruz. Çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
cenkerenkartal
28 Mayıs 2019 20:29

3 - 5 dakikalık bir video ile çıkış tarihi bekliyorum (umarım)

sserkansozer
cenkerenkartal
29 Mayıs 2019 08:00

ben 30sn lik bir videoya bile razıyım. yeter ki anlaşılabilir bir video olsun :)


Parolamı Unuttum