Deep Rock Galactic'in Yan Oyunu İle Tanışın: Rogue Core!

Derine, daha derine

Aranızda henüz Deep Rock Galactic'i deneyim etmemiş olanlar vardır. Şimdiden söylüyorum DRG, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz nadir oyunlardan biri. Bu sebeple de Ghost Ship Games'in yeni duyurusu, benim ve diğer DRG tutkunları için büyük önem taşıyor.

Yayınlanan kısa fragman ile tanıştığımız Deep Rock Galactic: Rogue Core, tanıdığımız ve bildiğimiz DRG deneyimini değiştirmeye geliyor. Oyunun Steam sayfasındaki bilgilere göre Rogue Core yine 1-4 kişi arasında oynanabilecek co-op bir "roguelite" olacak. Fakat bu kez ortalık karışacak...

Oyunun hikayesi direkt olarak DRG'e bağlanıyor. Araştırmalarımızı ve madenciliğimizi yaptığımız Hoxxes IV gezegeninde çok daha derine inen bazı cüceler ortadan kaybolmuş. Rogue Core'daki görevimiz de bu cüceleri evlerine döndürmek olacak. Yani hiçbir cüceyi geride bırakmayacağız.

Aynı DRG gibi göreve girmeden önce silahlarımızı ve ekipmanlarımızı ayarlayabileceğiz. Görevleri başarıyla tamamladıkça yeni silahlar ve ekipmanlar da açabileceğiz.

Oyunun çıkış tarihi belli olmasa da kendisini Steam'den istek listenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum