Definitive Edition Furyasına Age of Mythology De Katılabilir

Mitoloji severleri de unutmadık diyorlar…

Age of Empires serisinin strateji severler nezdinde yeri başkadır. Dolayısıyla, serinin yeni oyunu da yenilenen oyunları da takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Bu beklenen oyunlar arasına bir yenisi daha eklenebilir; önümüzdeki dönemlerde Age of Mythology Definitive Edition haberini alabiliriz.

AOE kreatif direktörü Adam Isgreen, Eurogamer’a verdiği bir röportajda " Serinin Definitive Edition versiyonlarını çıkarmaya başladık, 4. oyun da yolda. Sonra tekrar geriye döndük ve Myth ile ilgili neler yapabiliriz diye düşünmeye başladık. Çünkü Myth’i seviyoruz. Onu geride bırakmayacağız. Neler yapacağımız üzerinde çalışıyoruz” diyor.


Bu cevabı Definitive Edition ile ilgili bir soru üzerine veriyor, dolayısıyla Age of Mythology 2 gibi bir şeyden bahsetmediğini söylemek mümkün. Aslında birkaç yıl önce Age of Mythology Extended Edition da çıkmıştı. Ama sözü edilen daha farklı bir çalışma olsa gerek.

Seriyi mitoloji ile buluşturan AoM, çıktığı dönemlerde çok sevilen bir oyun olmayı başarmış, kendisinden uzun süre bahsettirmişti. Şimdi de ufukta Definitive Edition olarak tekrar oyunseverlerle buluşma ihtimali göründü. Zaten eski oyunları yenileyerek çıkarma furyasına kaptırmışken bunu da es geçmeleri beklenmezdi. Yani önümüzdeki günlerde yenilenmiş yüzüyle görebiliriz Age of Mythology’yi.

Bakalım yakında başka bilgiler gelecek mi bu konu hakkında. Takipteyiz.

 

YORUMLAR
fast
27 Haziran 2019 07:31

Şu oyuna günümüz grafikleri ve gelişmiş oyun mekanikleriyle bir remake ne kadar da yakışırdı oysa.

Ares
26 Haziran 2019 15:45

Serinin suyunu sıkmaya devam ediyorlar.

Parolamı Unuttum