Definitive Edition Furyasına Shadow of War Da Katılıyor

Bir Definitive daha

Oyunların çıkışının üzerinden belli bir süre geçtikten sonra tüm DLC'leri bir araya toplayıp Definitive Edition olarak bir kez daha çıkış yapmalarına alışıyoruz. Bunun son örneği Middle-earth: Shadow of War'dan geliyor. Monolith Production tarafından geliştirilen Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition'da ana oyuna ek olarak şimdiye kadar yayınlanan tüm indirilebilir içerik (DLC), yayınlanan ücretsiz güncelleme ve iyileştirmeler bulunacak.

Shadow of War'un Definitive Edition versiyonu 28 Ağustos'ta PC, 31 Ağustos'ta ise Xbox One ve PS4 için yayınlanacak. Bu tarih aynı zamanda Divinity: Original Sin 2'nin Definitive Edition yayın tarihi, ilgi çekici bir tarih seçimi olmuş.

Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition içinde Slaughter Tribe ve Outlaw Tribe Nemesis genişlemeleri ve Blade of Galadriel ve Desolation of Mordor Hikaye genişlemeleri de bulunacak. Yani aslında temel içerik olarak Gold veya Platinum versiyonlardan pek bir farkı yok.

> Middle-earth: Shadow of War İnceleme

Hatırlayacağınız üzere Temmuz'un ikinci haftasında oyuna büyük bir güncelleme gelmiş ve mikro ödemeler tamamen kaldırılmıştı.

Bu tür haberlerde sıklıkla Divinity ile kıyaslama yapıyorum ama bu yeni versiyonu oyuna halihazırda sahip olan oyunculara ücretsiz veya indirimli olarak verip vermeyeceklerini oldukça merak ettiğimi söylemeliyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum