Delta Force: Hawk Ops, Yeni Fragmanını Summer Game Fest'te Gösterecek

Şimdilik elimizde tadımlık fragman var

Team Jade, merakla beklenen Delta Force: Hawk Ops'un Summer Game Fest 2024'te boy göstereceğini açıkladı. Oyunun Resmi Summer Game Fest 2024 tadımlık fragmanında Black Hawk Down modundan oynanış görüntüleri yer alıyor.

Oyunun beklenen fragmanı 7 Haziran'da yayınlanacak olan özel etkinlikte gösterilecek. Fragmanın prömiyerine ek olarak Summer Game Fest Play Days kapsamında da oyuncular oyunu bizzat deneyebilecekler.

Delta Force: Hawk Ops, klasik nişancı serisi Delta Force'un en yeni oyunu. Oyun PC, konsol ve mobilde oynaması tamamen ücretsiz olarak yayınlanacak ve çapraz oyun destekli üç moda sahip olacak.

  • Geniş Çaplı PvP Modu - Havoc Warfare: Büyük bir savaşta askeri araçlar, tanklar ve helikopterler içeren ve otantik araziler içeren devasa haritalarda büyük bir takımın parçası olarak yarışın.

  • Extraction Modu - Hazard Operations: Popüler extraction türünün bugüne kadarki en taktiksel yorumu olan Hazard Operations'ta takım kurun ve diğer takımlarla veya yapay zeka kontrollü paralı askerler ve kraliyet muhafızlarıyla mücadele edin. Devasa haritalardaki rastgele etkinlikler oyuncuların ilgisini çekecek ve deneyimin bir parçası olarak zorlu PvE odaklı görevler seçilecek.

  • Hikaye Modu - Black Hawk Down: Bu heyecan verici yeni hikaye modu, Black Hawk Down filmindeki meşhur Mogadişu savaşına bir geri dönüş niteliğinde.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum