The Dark Eye: Demonicon’dan Yeni Bir Video Sizleri Bekliyor

The Dark Eye evreninde üç boyutlu bir macera.

Gün olarak denk gelse de, Gamescom’dan bağımsız tanıtımlar da yavaş yavaş interneti süslemeye başladı. Bunlardan birisi de, Kalypso Media bünyesindeki Nourmena Studios tarafından geliştirilen bir oyun. The Dark Eye: Demonicon, aslında Alman bir masaüstü FRP oyun sisteminin dünyasına ait. Hatta bu dünya, yani The Dark Eye o kadar meşhur ki, Almanya sınırları içerisinde Dungeons & Dragons’dan daha fazla satmış durumda.

Videoda oyuna dair atmosferi bolca görebiliyor, dövüş mekaniklerine şahit oluyor, karşımıza çıkan düşmenlara dair de fikir ediniyoruz. Hikaye olaraksa, oyun kötü güçlerin kontrolünü ele geçirdiğ biri dişi diğeri erkek iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Sürekli kötücül güçler tarafından kışkırtılan bu kardeşler, verdikleri kararlarla sadece kendilerinin değil, dünyanına kaderini de şekillendirecekler.

Kendine özel büyü sistemiyle, aksiyon merkezli olduğu iddia edilen dövüşleriyle, kendi sınıfında kaliteli olduğuna inandığı görselleriyle Ekim 2013’te PC ye çıkacak. Bunun dışında PlayStation 3 ve Xbox 360 için de hazırlanan yapım, bu platformlar için ise 2014’te kapımızı çalacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum