Demon's Souls Remake'in Kupa Listesi, Orijinalinden Oldukça Farklı

Kolay mı, zor mu, ona siz karar verin

Demon's Souls Remake'in kupa listesi Exophase sitesinde yayınlandı ve Platin kupa dahil toplam 37 başarımdan oluşan bu liste, orijinal oyundan bir hayli farklı olmuş.

Oyundaki bossları öldürdüğünüzde bronz, çeşitli eylemler (başkasının oyununu istila etmek, klonlarına hiç vurmadan Fool's Idol'ı öldürmek vs) için gümüş, tüm büyüleri, mucizeleri, yüzükleri toplamak gibi işleri yaptığınızda ise altın kupa kazanacaksınız.

Oyunun PS3 versiyonunda başarım listesi daha düzdü. Orijinal oyunda 27 bronz, 5 gümüş, 5 altın ve 1 platin başarım vardı, çoğu bronz başarım için çeşitli bossları öldürmek, bir de silahları farklı malzemeleri kullanarak en iyi hale getirmek gerekiyordu.

Yeni Remake'te ise silah maksimumlama, dolayısıyla grind kısmı kaldırılmış. Ayrıca oyundaki tüm unique silahları toplama başarımı da kaldırılmış (bu da bir diğer altındı). World Uniter's Trophy de yeni oyunda yok.

Eklenen başarımlar ise biraz daha eğlenceli, bazıları kolay, bazılarıysa daha zor olmuş. Örneğin Blacksmith Ed'e Searing Demon Soul vermek herhalde dünyanın en kolay başarımı olabilir, ama Tower Knight'ı okçulara dokunmadan öldürmek çoğu oyuncuya ter döktürecek. Başarımların tam listesine Exophase'ten bakabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum