Denuvo'nun Marvel's Avengers'ta Da Kullanılan Son Versiyonu Kırıldı

Yenilmezlerin gücü yetmedi

Aslında Denuvo, son versiyonlarıyla oyunları uzunca bir süre korumayı başarmıştı ancak geçtiğimiz günlerde işler bir anda değişiverdi. CPY arka arkaya A Total War Saga TROY (ki kendisi Epic Games Store tarafından ücretsiz verilmişti), E-Football PES 2021, Death Stranding ve Mafia: Definitive Edition'ı koruyan Denuvo versiyonunu kırdığını açıkladı ve oyunlar aynı gün içerisinde korsana düştü.

Bunun hemen ardından sahneye Empress ismindeki grup çıktı ve o da Denuvo ile korunan Total War Three Kingdoms, Tekken 7 ve Mortal Kombat 11'i kırdı.

Sonrasında CPY bir kez daha kendisini gösterdi ve Denuvo'nun en yeni versiyonuyla korunan Marvel's Avengers'ı da kırdığını duyurdu.

Her ne kadar Denuvo'nun en yeni versiyonu kırılmış olsa da, bu versiyonu kullanan ve henüz kırılmamış oyunlar da var (Crysis Remastered, Star Wars: Squadrons, FIFA 21 bunlardan birkaçı). Ancak yine de Denuvo'nun itibarı bir kez daha zarar görmüş oldu diyebiliriz.

Şimdi gözler Square Enix başta olmak üzere kırılan oyunların yayıncılarında, bakalım oyunlarından Denuvo'yu kaldıracaklar mı? Denuvo'nun performans sorunlarına yol açtığı savı hala daha geçerliliğini koruyor, özellikle de Marvel's Avengers'tan Denuvo kaldırılırsa kısa süre içinde karşılaştırmalı performans testlerini de görürüz diye düşünüyorum.

YORUMLAR
sSnake
21 Ekim 2020 11:42

Crysis Remastered da kırıldı. Gruplar coştu resmen iyi de oldu bazı yayıncılara böyle gelişmeler gerekli. İpin her zaman tek tarafta kalmaması ve dengelerin korunması adına sağlıklı bir gelişme.

KutsalPizzas
20 Ekim 2020 17:32

:kekw:

Parolamı Unuttum