Despicable Me'nin Yapımcıları Super Mario Bros. Filmine Hazırlanıyor

Minionlar yerine Mariolar

Yeni bir Super Mario Kardeşler filmi, Despicable Me'nin yapımcı stüdyosu Illumination tarafından hazırlanıyor. Gelen haberlere göre stüdyonun kurucusu Chris Meledandri efsanevi oyun serisine bir animasyon filmi hazırlamak için büyük uğraş halinde.

Meledandri yaptığı açıklamalarda diğer ilk Mario filminin pek başarılı olmadığından bahsetti. "Bence bu iş oldukça heyecan verici hem de Mario gibi bir seri yeni, farklı ve inanılmaz bir filmi hak ediyor." Mario'nun yaratıcısı Shigeru Miyatomo ile de temas halinde olduklarını belirten Meledandri, "Onu projenin her kısmına dahil etmek istiyoruz. Bizim Miyatomo'ya yaklaştığımız gibi işin yaratıcısını projeye dahil eden başka bir iş gördüm mü hatırlamıyorum. Hollywood'un garip bir yanılgısı var, insanlar bir işi ürünlerden sorumlu olan kişilerden daha iyi bildiklerini düşünüyor. Ben de bu hatayı daha önce yapmıştım." diyerek Miyatomo'nun hakkını da teslim etti.

Super Mario oyunları her dönem kendilerinden oldukça başarıyla bahsettiren oyunlar olmuştu. Özellikle son çıkan Super Mario Odyssey, Nintendo Switch ile birlikte büyük bir başarı yakalamıştı. Tabii böyle büyük bir markanın filmini hazırlamak da büyük sorumluluk istiyor. Hayran sayısı arttıkça, baskı da artıyor. Bu işin bir hırs işi olduğundan bahseden patron Meledandri, "Bu, zor bir proje. Karakterin orijinal hali ve özünden kopmaması hayranların Mario hakkında çok sevdiği şeyler. Bunlar ayrıca seriyi organik bir şekilde büyütürken, onu bir ikon haline getirmeyi başarıyor."

Super Mario'nun yeni filminin 2022 yılında vizyona girme ihtimali bulunuyor. Daha önce ellerinde Despicable Me gibi bir marka yaratmanın kozunu da bulunduran Illumination stüdyosu, bu işin altında da kalkacak gibi duruyor. Özellikle patronun yaptığı açıklamalardaki tutku bunu bize gösteriyor. Nintendo'nun politikası da Minions'u yaratan markayla uyum içinde çalışacak gibi duruyor. Bakalım bu ortaklığın çıkartacağı Mario Kardeşler filmi bizlere neler sunacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum