Destiny 2, Ekim Ayı Başında Steam'e Geçiyor

Çapraz kayıt desteği ise daha önce gelecek

Bungie, Activision Blizzard'la yollarını ayırdıktan sonra Destiny 2'nin Battle.net'ten ayrılacağını ve Steam'e geçeceğini zaten biliyorduk. Normalde bunun Shadowkeep genişlemesiyle aynı zamanda yapılması planlanıyordu, ancak Eylül ayında çıkacağı açıklanan paketin çıkış tarihinin ertelenmesi, Steam'e geçişi de ertelemiş oldu.

Buna göre oyun, 1 Ekim'den itibaren Steam'e geçmiş olacak. Ancak PC oyuncuları 20 Ağustos tarihinden başlayarak hesaplarını birbirine bağlamaya başlayabilecek ve böylece geçiş işlemini daha rahat biçimde halledebilecekler.


Battle.net'teki Destiny hesabınızı Steam'e taşıdığınızda oyundaki tüm içeriğiniz ve satın almış olduğunuz her şey (Silver dahil) yeni hesabınıza aktarılmış olacak.

Bungie, ayrıca çapraz kayıt özelliğinin de 21 Ağustos itibariyle aktifleşeceğini de duyurdu. Bu tarihte tüm platformlardaki Destiny 2 hesaplarınızı birbirine bağlayabileceksiniz. Ancak bu durumda ana hesabınızın hangisi olacağını da seçmeniz gerekecek ve seçtiğiniz hesaptaki karakterleri diğer platformlarda da kullanabileceksiniz.

Oyunun merakla beklenen Shadowkeep genişleme paketiyse 1 Ekim'de piyasaya sürülecek.

YORUMLAR
osmanzi
9 Ağustos 2019 17:35

Biraz daha beklersek Bungie Destiny 2'nin oynanması için ödeme yapmaya başlayacak.

BrokenDiamond
osmanzi
12 Ekim 2019 06:53

:WSE:SAFD:DSFA:FDSA:FDSA:FDSAFDA:SFDSA:AFD:FADS:FADS:FAD:FAD:AFD:D:AFDAFD:D:DAFD:FAD:FAD:FSAD:AFSD


Parolamı Unuttum