Destiny 2, Loot Box'lardan Kurtuluyor

Darısı diğerlerinin başına

Bungie, Destiny 2'nin loot box'ları diyebileceğimiz Bright Engram'lardan kurtulmaya hazırlanıyor. Destiny 2'ye Eververse geldiğinden beri mevcut olan Engram'ları elbette gerçek para karşılığı satın alabiliyordunuz ve içlerinden çeşitli kozmetik ürünler düşüyordu.

Oyunun yönetmeni Luke Smith yayınladığı blog mesajında Bungie'nin oyuncuların Destiny'de para harcadıklarında tam olarak ne satın aldıklarını bilmelerini istediğini söylemiş. Bright Engram'ların bu prensipe uygun olmadığını, bu yüzden artık Eververse Store'da bu öğelerin satılmayacağını söylüyor Smith.

Mağazada satılmayacağı oyundan tamamen çıkarılacakları anlamına gelmiyor tabii ki, oyunun Season Pass bileti bünyesinde karşımıza çıkacaklar ama oyun içinde parayla alınamayacaklar. Bu değişiklik gelecek hafta başlayacak olan 10. sezonla birlikte devreye girecek.

Henüz Bright Engram'lar yerine mağazaya ne geleceği belli değil, ama 'loot box' mantığında bir eşya olmayacağı belli. Muhtemelen Bungie bundan sonra satışta olan eşyalarda daha şeffaf bir yol izleyecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum