Destiny 2'nin PC Açık Beta Tarihi Açıklandı!

Ağustos sonuna hazır olun PC'ciler!

 Destiny 2'nin PC betası için sonunda beklediğimiz tarihler duyuruldu. Serinin ilk oyunu hatırlayacağınız üzere sadece konsollar için çıkmıştı ve pek çok PC oyuncusu Destiny'ye bir şans vermek istediyse de bu fırsatı bulamamıştı.

Oyunu ön sipariş ile temin edenler için 28 Ağustos'ta başlayacak olan PC açık betası, geri kalan herkes içinse 29 Ağustos'ta erişilebilir olacak. Açık beta sadece 31 Ağustos'a kadar oynanabilir olacak. Konsol betasının üzerine geliştirmeler ve yeni denge güncellemeleri de yapılmış ve oyunun nişancı tarzında olduğunu düşünürsek muhtemelen PC açık betası çok daha keyifli olacak. 

Betanın 4K çözünürlük desteklediğini ve bu görsellerin de canavar gibi olduğunu da söylemeliyim. Destiny 2'nin oyuncu kontrolleri de konsollardan portlanmadı ve PC sürümü için özel olarak tasarlandı. En çok da bunu denemek için sabırsızlanıyoruz zaten. 4K çözünürlük, yüksek performans ve klavye & fare ile Destiny oynamak sonunda mümkün olacak. Bu betada oyunun senaryo modunun başlangıcı 'Homecoming', co-op modunda yer alan 'Inverted Spire' ve rekabetçi çok oyunculu modundaki iki haritayı oynayabileceğiz. 

PC'niz Destiny 2 oynatabilecek mi diye merak ediyorsanız da oyunun sistem gereksinimlerinebir göz atabilirsiniz Oyungezerler! 

Oyun 6 Eylül'de konsollar için çıkış yapacak. PC sürümü ise 24 Ekim'de çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum