Destiny 2'de Ana Silahınızın Mühimmat Sorunu Çözülüyor

Artık mermi aramayacaksınız

Destiny 2'nin yeni sezonuna artık sayılı günler kaldı. Bu sezonun son This Week at Bungie blog yazısını yayınlayan stüdyo, Destiny 2'ye yeni sezon ile gelecek önemli değişiklikleri paylaştı. Bundan böyle oyuncular, ana silahları için mermi toplamaya çalışmak zorunda kalmayacak.

Oyunun yapımcılarından olan Chris Proctor, savaş esnasında mermi aramanın oldukça stratejik bir sıkıntı olduğunu dile getirerek bu konuya müdahale ettiklerini belirtti. Bundan sonra oyunda, rakiplerinizden düşen beyaz mermi kutularını toplamanıza gerek olmayacak. Ana silahınızda sınırsız mermi taşıyabileceksiniz.

Tabii ki bu durumun genel mekanikleri değiştirdiğini de belirtelim. Yani bu mermi paketleri ile etkileşime geçildiğinde çeşitli buff'lar sağlayan bazı perk'lerde düzenlemeler olacak. Örneğin bu mermi paketlerinin üzerinden geçtiğinizde melee gücünüzü artıran Inertia Override hesaplara göre güncellenecek. Drop Mag yeteneği artık rezerve mermi taşımadığınız için şarjör değiştirme hızınızı artırırken, şarjördeki mermi sayısını azaltacak. Compact Arrow Shaft ise şarjör hızını ve isabet oranını artıracak bi güncelleme alacak.

Destiny 2'nin yeni sezonu 25 Ağutos'ta başlıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum