Destiny 2'nin Yeni Sezonu 9 Haziran'da Tanıtılacak

Dördüncü yılın ilk fragmanı bizlerle

Destiny 2, 11. sezonuna adım adım yaklaşıyor. Oyunun hayranları bir süredir yeni sezon ile birlikte gelecek büyük içerik güncellemesini merak içerisinde beklerken, Bungie tanıtım için elini çabuk tutmamakta ısrarcı. 4. yılın ilk görüntülerini Instagram hesabı üzerinden yayınlayan geliştirici, bizleri Europa'ya götürecek gibi görünüyor. Bununla birlikte yayınlanan videonun kısa süre içerisinde kaldırıldığını ifade edelim. Yine de şuradaki linkten videoyu izlemek mümkün.

Video içerisinde Eris Morn'un karlı bir bölgede seyahat ettiğini görüyoruz. Morn, bölgede henüz ne olduğunu bilmediğimiz bir şeyler ararken arkasında Jupiter'in göründüğü dikkat çekiyor. Yani burası gerçekten uzun süredir tartışılan Europa gezegeni olabilir.

Fragmanın sonunda ortaya çıkan tarihe göre yeni sezon Türkiye saati ile 9 Haziran 19:00'da resmi olarak tanıtılacak. Kısa sürenin ardından açıklanan içeriklerin oyuna eklenmesini de bekliyoruz. Öte yandan bu yeni sezonun beraberinde getireceği içerikler hala gizemini koruyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum