Destiny'nin 10 Yıllık Hikayesini Merak Edenler İçin 10 Saatlik Özet Yayınlandı

Adama boşuna Lore Daddy dememişler

Destiny 2'nin son ve final genişleme paketi öncesinde tüm hikayeyi tekrardan hatırlamak veya sıfırdan öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Lore Daddy takma adıyla da bilinen "My name is Byf" oyunun tüm hikayesini baştan sona anlatan 10 saatlik bir lore videosu yayınladı.

Videoda The Witness'ın orijininden başlayarak seri boyunca meydana gelen tüm büyük olayları, bu olayların arkasındaki hikayeleri ve lore parçacıklarını öğrenebiliyorsunuz. Tabii böylesine muazzam bir videoyu tek oturuşta hazmetmek oldukça zor, o yüzden 1 veya 2 saatlik parçalar halinde seyretmeniz tavsiye olunur.

Byf de videonun gördüğü ilgiden bir hayli memnun. İlk 24 saat içerisinde 250 binden fazla izlenme alan video iki günde neredeyse 600 bin izlenmeye ulaşmış durumda.

Destiny 2 sunucuları The Final Shape öncesinde 25 saatliğine çevrimdışı kalacak ve paket hazırlıkları yapılacak. Bu arada genişleme paketinin konsollarda yaklaşık 130 GB, Steam'de ise neredeyse 300 GB yer gerektirdiğini de hatırlatmak isterim.

Bu arada tabii Can'ın büyük emeklerle yazmış olduğu Destiny 2 - Zaman Çizelgesi yazısını da okuyabilir, böylece videoya 10 saat harcamaktan kurtulabilirsiniz :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum