Deviator’ın Erken Erişim Tarihi Belli Oldu

Hollow Knight’tan esinlenen bir oyun geliyor

Önümüzdeki dönemde birçok metroidvania oyunu bizleri bekliyor ve bunların arasında Hollow Knight’tan ilham alan pek çok oyun da bulunuyor.

Bunlardan birisi de Deviator. Gami Studio tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını SapStaR Games’in üstlendiği oyun, 10 gün sonra erken erişim versiyonuyla karşımızda olacak. Oyunun çıkış tarihi duyurusuna bir de oynanış videosu eşlik ediyor:

Deviator’da savuşturma hareketleri önemli bir yer tutuyor, hatta yapımcıları tarafından oyunun temel mekaniği olarak tanımlanıyor bu savuşturma sistemi. Başarılı her bir savuşturmanın ardından momentum kazanıyorsunuz, belirli bir eşiği aştıktan sonra da karakteriniz bir anlamda gelişmiş versiyonuna geçiş yapıyor ve daha güçlü saldırılar yapıp farklı özelliklerini kullanabiliyor.

Oynanış videosunu izlediğinizde büyük ihtimalle siz de Hollow Knight ile kurulan benzerliğe hak vereceksinizdir. Ama bu kötü bir şey değil. Sonuçta türün en iyi örneklerinden birisinden ilham alıyor. Basit bir kopya olmadıktan sonra bu sorun teşkil etmeyecektir. Böyle olup olmadığını da çok yakında göreceğiz.

Deviator, 2 Ağustos’tan itibaren erken erişime geliyor. Geliştirici ekip “neredeyse tamamlanmış bir oyun deneyimi” sunulacağını söylüyor. Bakalım dedikleri gibi olacak mı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum