Devil May Cry 5, ''Serinin En Çok Satan Oyunu'' Unvanını Almayı Başardı

Satışlar yükselmeye devam ediyor

Mart ayında birinci yaşını dolduracak Devil May Cry 5, seri tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Capcom'un paylaştığı verilere göre DMC5, serinin en çok satan oyunu unvanını ele geçirdi.

Capcom'un resmi sitesinden yayınlanan satış rakamlarına göre Devil May Cry 5, 3.1 milyon kopya satışı geçmiş durumda. Bu da oyunun DMC 4'ü ve 3 milyon kopyalık satış rakamını tahtından ettiği anlamına geliyor. Bronz madalya DmC: Devil May Cry'a giderken, dördüncü ve beşinci sırayı sırasıyla orijinal DMC ve DMC 2 alıyor. Hayranların favorilerinden olan DMC3'ün ilk beşe girememesi de oldukça şaşırtıcı.

Oyunu Devil May Cry 5 ile köklerine döndüren Capcom, bir süre daha bu başarıyı kutlayacak gibi görünüyor. Sadece satış rakamları ile değil, eleştirmenlerden ve oyunculardan aldığı notlarla da zirveye oynayan DMC 5 serinin geleceğinin hala parlak olduğunu kanıtlar nitelikte. Capcom şimdilik yeni bir Devil May Cry oyunu açıklamamış olsa da Nero ve Dante'nin bizlerden çok uzak kalacağını düşünmüyoruz.

Öte yandan ekibin odağı şimdilik bir süredir haber alamadığımız Netflix uyarlamasında. Hatırlarsanız uyarlamanın Castlevania'nın yapımcısı tarafından yapılacağı açıklanmıştı. Henüz resmi bir çıkış tarihi olmasa da bu animasyonun da bir süredir geliştirilmekte olduğu söyleniyor. Castlevania'dan bahsetmişken yeni sezonun Mart ayında Netflix'te olacağını hatırlatalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum