Devil May Cry’da Dante’ye Ses Veren Reuben Langdon, Kurşunlardan Ucuz Kurtuldu!

Belgesel çekelim derken, canlarından olacaklarmış...

Devil May Cry'da Dante'yi seslendiren Reuben Langdon, Guatemala'da belgesel çekimleri esnasında silahlı bir saldırıya uğramış.

Oto hırsızları Langdon'ın içinde bulunduğu aracı çalmak istiyor ve bunun için arabaya ateş açıyorlar. Neyse ki Langdon ve o esnada aracın içinde bulunan diğer isim, Steve Copeland saldırıyı yara almadan atlatıyorlar.

Copeland ve Langdon'ın Facebook üzerinden paylaştıkları video, aracın saldırıda aldığı hasarı gösteriyor. Araca isabet eden kurşunlardan birisi de Langdon'ın oturduğu koltuğa denk gelmiş. Gerçekten ucuz atlatılmış bir saldırı. Langdon, işi biraz geyiğe vurup neden yara almadan kurtulduğunu şu sözlerle açıklamış: "Katılmam gereken bir Devil May Cry partim var!"

Langdon, Twitter hesabından da bir fotoğraf paylaşmış, kurşunlardan birisini gösteriyor. Burada da yine benzer şekilde esprili bir yorum yapmış: "Bu sabah kurşungeçirmez kahvemi aldığım için çok memnunum!"

Bizler de, Langdon ve arkadaşının saldırıyı yara almadan atlattığına çok memnunuz. Umarım bundan sonra kendisi hakkında paylaşacağımız haberler böyle sıkıntılı konularda değil, Devil May Cry 5’teki performansı ile ilgili olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum