Devolver Digital Tek Bir Kişi İstedi Diye Oyunda İndirim Yaptı

1 saatlik indirim

Devolver Digital gerçekten de değişik bir dağıtımcı; hem oyun portföyü çok orijinal, hem de diğer dağıtımcılara oranla işin iletişim tarafında da daha esprili yaklaşımları var. E3 2017'deki o çılgın konferansları hemen gözünüzün önüne geldi, değil mi?

Devolver dün gece ilginç bir olaya imza attı ve en azından bize göre saatin geç olması nedeniyle çoğumuz bunu kaçırdık. Biri, daha doğrusu, "bir potansiyel müşteri" Devolver Digital'e mail atarak "Shadow Warrior 2'yi alıp oynamak istiyorum, o yüzden lütfen hemen indirime sokun" demiş. Devolver'ın cevabı ise "elbette patron, bir saatin var" şeklinde olmuş ve gerçekten de Shadow Warrior 2'yi tam bir saatliğine %75 indirime sokmuşlar :) Elbette işin içinde reklam da var ama reklam yapılacaksa da bu şekilde yapılsın bence.

Devolver Digital'in bu hamlesi Shadow Warrior 2'ye de yaramış, çünkü o 1 saat içinde oyun en çok satan oyunlardan biri olarak Steam'in ana sayfasına da çıkmış. Shadow Warrior 2 indirim dönemlerinde bu seviyelere düşen (hatta bir keresinde %90 indirim görmüştü) bir oyun olsa da istek listesine bu oyunu eklemiş olanlar indirimi kaçırmamıştır diye tahmin ediyorum.

Devolver'ın en yeni oyunu olan GRIS şu sıralar Steam'de tam fiyattan (27 TL) satılıyor. Kim bilir, belki 'indirime girse de alsam' istiyorsanız siz de şansınızı bir emaille deneyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum