Dexter Dizisi Geri Dönüyor!

Çok kan akacak...

Bir döneme damgasını vuran Dexter dizisi 2013 yılında hayranlarını pek de mutlu etmeyen bir final yapıp emekliye ayrılmıştı. Ancak dizinin yayıncı kanalı Showtime en büyük markalarından birisi olan Dexter'ı yeniden hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla birlikte Dexter'ın geri döneceğini açıklayan kanalın açıklaması büyük bir ilgi toplamayı başardı. Yeni Dexter ile ilgili ilk detaylar da gün yüzüne çıktı.

Showtime tarafından sipariş edilen yeni dizi süreli bir dizi olacak. 10 bölümden oluşacak olan dizinin çekimleri 2021 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. Dizi için planlanan yayın tarihi ise 2021 yılının güz dönemi.

Orijinal serinin yıldızı Michael C. Hall ile birlikte 2006-2013 yılları arasında dizide yapımcılık ve yürütücülük görevini üstlenen Clyde Phillips'in de projede yer alacağı doğrulandı. Gündüzleri Miami Polis Departmanında görev alan Dexter, akşamları bir seri katil olarak karşımıza çıkıyordu. Yeni dizinin Dexter'ı nasıl ele alacağı veya hikayeye nereden devam edeceği ise henüz belli değil. Dexter'ın geri dönüşü hayranların beklediği o büyük finali gerçeğe dönüştürebilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum