Dexter'ın Geleceği New Blood'ın Yeni Sezonuyla Birlikte Netleşebilir

Kaliteli bir seri katil her dönem iş yapar

Televizyon tarihinin en kaliteli seri katillerinden Dexter hayal kırıklığı yaratan finalinin ardından New Blood serisiyle geri dönmüştü. Seriye taze kan gelmesiyle birlikte eski hayranlar da geri dönmüş ve yeni finale umutla bakmak istemişlerdi. New Blood'ın yeni finali ne kadar insanı mutlu etti, ne kadarını hayal kırıklığına uğrattı bilemem ama şu bir gerçek ki artık Dexter devam edecekse muhakkak yeni bir dönem başlayacak.

Normal şartlarda finalin ardından New Blood'a ikinci sezon gelmesi için çoğu kapı kapanmıştı. Ancak ilk olarak The Hollywood Reporter'ın verdiği habere göre Paramount, Dexter ile ilgili yeni şeyler düşünüyor. Firmanın Televizyon sorumlusu David Nevins, üzerinde çalıştıkları çok fazla proje olduğunu ancak hazır olmadan bunlardan bahsedemeyeceklerini belirtti. Ancak Dexter konusunda gelen soruya, "Dexter markasının geleceğinde neler mi var? Bu konuda aktif olarak çalışıyorum." diyerek kapıları sonuna kadar araladı.

Zaten Dexter New Blood'ın gün yüzüne çıkmasıyla birlikte markanın yeni bir yola girme ihtimali hep vardı. Dizinin yürütücüsü Clyde Phillips de geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamada New Blood'ın ikinci sezonunu yapmak istediklerini belirtmişti. Topu Showtime'a atan Phillips, onay geldiği taktirde çalışmalara başlayacağını açıklamıştı. Yaklaşık sekiz yıl önce final yapan Dexter'ın tekrar ekranlara dönüşü dizinin en çok izlenen bölümlerinden bazılarına imza atmıştı. Hal böyle olunca hala belirli bir popülariteye sahip olan Dexter'a devam edilmesi epey olası gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum