Diablo 2 Remastered Neye Benzerdi, Merak Ediyor Musunuz?

Yapay zeka iş başında

Bu yılki BlizzCon'da Diablo 2 Remastered haberi de duymayı umuyorduk ama umutlarımız boşa çıktı. Her ne kadar Diablo 4'ü öğrenmiş olsak da, Diablo 2 gibi kült bir oyunun Remastered haberini de almak cidden harika olurdu.

Yine de artık "acaba Diablo 2 Remastered neye benzerdi?" sorusunun cevabını aldığımızı söylemek mümkün. zomprd isimli Reddit üyesi, Diablo 2 için yüksek çözünürlüklü bir doku paketi hazırlıyor ve bu paketin ilk görüntülerinin de cidden çok iyi olduğunu söylemek lazım. zomprd bunun için düşük çözünürlüklü görsellerden yüksek çözünürlüklü dokular yaratabilen yapay zeka algoritma sistemi ESRGAN kullanmış. Sonuçları siz de aşağıda görebilirsiniz:

zomprd paylaştığı görsellerde Rogue Encampment'taki gelişimi göstermiş. Yapay zekanın çözünürlük yükseltmede oldukça başarılı olduğu görülüyor. O bulanık vazolar falan gitmiş, yerlerine çok daha net eşyalar gelmiş. Örneğin taş köprüdeki sarmaşık da son derece net görünüyor, odunlar da öyle. Eğer bu HD Doku paketi tamamlanırsa, oyunu Remastered beklememize kalmadan gayet güzel grafiklerle oynayabiliriz demektir.

YORUMLAR
Srinelli
6 Ocak 2020 13:48

Ama bu remastered sadece doku paketi mi oluyor. boyle oynanista guzellestirmeler, yeni icerikler falan da oluyor muydu? Soyle yeni set itemler, yeni legendary ler, hatta abartip yeni bir karakter falan guzel olurdu :D

creepylord
Srinelli
6 Ocak 2020 16:11

Remastered sanırsam sadece görselleştrme veya seslerin elden geçirilmesi kısmını içeriyor. Sizin bahsettiğiniz Mekanikler ve içerik konusunda da ilaveler olunca Remake olarak adlandırılıyor diye biliyorum.

Srinelli
creepylord
7 Ocak 2020 09:04

tesekkurler bilgi icin.


Parolamı Unuttum