Diablo 2: Resurrected’ı Pasifist Olarak Bitirebilir Misiniz?

Hem de Hell zorluk seviyesinde!

Bazı oyun severler, oyunların sınırlarını zorlamaktan hoşlanıyor. Kimileri oyunu en kısa sürede bitirmeyi kendisine hedef olarak koyuyor, kimileri hiç hasar almadan oyunu bitirmeyi. Bazıları da pasifist takılmaktan hoşlanıyor, bunun tam anlamıyla bir meydan okuma haline gelmesi için de en yüksek zorluk seviyelerinde deniyorlar şanslarını.

İşte bu oyunculardan birisi de MavroBioBoi rumuzlu YouTube kullanıcısı. Diablo 2: Resurrected’ı Hell zorluk seviyesinde herhangi bir doğrudan saldırı yapmadan bitirmeyi denemiş ve bunda da başarılı olmuş paylaştığı videoya göre:

Pasifist oynayışta sadece düşmana zarar verebilen bazı yetenekler kullanılabiliyor, bunlar haricinde doğrudan saldırılara müsaade edilmiyor. Tuzaklar kurmak, kiralık savaşçı kullanmak, zarar auraları gibi şeyler de kullanılamıyor. Uzun lafın kısası, epey sınırlandırılmış bir oynanış söz konusu.

MacroBioBoi, Sorceress bir karakterle oynuyor ve 50 saati aşan bir oynanışın sonunda oyunu pasifist bir şekilde tamamlamayı başarıyor. Bu şekilde oyunu normal zorluk düzeyinde bitirmek bile yeterince zorken, bir de Hell zorluk seviyesinde tamamlaması takdiri hak ediyor, öyle değil mi?

 

YORUMLAR
Pixlik
9 Ağustos 2022 13:53

Takdiri falan hak etmiyor, özel bir durum veya yetenek falan yok ortada. Yeterince işsiz olan herkes kolaylıkla yapabilir.

Parolamı Unuttum