Diablo 3'ün Son Sezonu, Merakla Beklenen İçerikler İle Geliyor

Muhteşem bir son

Diablo 3'e veda vakti geldi çattı. Bu haberi vermek benim için çok zor oluyor olsa da D3 resmi olarak son sezonuna giriyor. Blizzard, eski oyuncuları mutlu etmek için ise yıllardır istenen ve beklenen içerikleri son sezon ile oyuna ekleyecek. Bir çeşit veda busesi diyebiliriz buna...

Bugün PTR'a gelecek sezon 29 ile birlikte D3'ün sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yeni sezon ile birlikte "solo self found" modu devreye alınıyor. Bu sayede oyunu tek başına oynayan oyuncular artık kendi sıralamalarına sahip olabilecek. Böylece gruplarda kasılmanın beraberinde getirdiği fark ortadan kaldırılacak. Ayrıca bu modu, hardcore olarak da oynayabileceksiniz.

Yapmanız gereken tek şey, sezon karakterinizi açarken "solo self found" seçeneğini işaretlemek olacak. Yalnız unutmayın, bu modu sadece tek başınıza oynayabileceksiniz.

Bu dengesizliğe bir son getirecek diğer içerik güncellemesi ise paragon sistemine geliyor. D3'ün "endgame" içeriği olan paragon sistemi, dört farklı kategoride istatistiklerinizi güncellemenize izin veriyordu. Son sezonların liderlik tablolarına bakarsanız, bazı oyuncuların 2500 paragon puanını geçtiğini görebilirsiniz. İşte yeni sezon, buna bir nokta koyacak.

Artık oyuncuların tamamı 800 paragon puanı ile sınırlandırılmış durumda. Bu puanları nasıl dağıtacağınız ise size kalmış.

Sezon 29'u şu anda PTR üzerinden oynayabilirsiniz. Son sezon birkaç hafta içerisinde standart sunuculara da gelmiş olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum