Diablo 4 Beta Davetleri Gönderilmeye Başlandı

Gözünüz posta kutusunda olsun

Diablo 4 kapalı beta testine başvuran oyunculardan seçilenlere beta davetleri gönderilmeye başlandı. Davetiye alan oyuncular, oyunun end game içeriğini test etme şansına sahip olacaklar.

Yani bu test normalde oyunun hikaye kısmını tamamladıktan sonra karşımıza çıkacak olan bölümleri içeriyor. Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead, Fields of Hatred, Paragon Boards ve Helltide bu testte deneyimlenebilecekler arasında.

"Kapalı Beta'yı çeşitli sebeplerden ötürü Diablo IV'ün end game oyununa odaklamaya karar verdik. Oyuncuların Lilith'in Sanctuary'e dönüş hikayesini oyun çıkmadan önce görmelerini istemiyoruz, bu yüzden kapalı beta sırasında oyuncular hikaye sonrası Sanctuary'e gelecekler. Zaten çoğu oyuncu için Diablo demek end game içeriği demek, bunun da tatmin edici ve çeşitli olmasını sağlamak istiyoruz" diyor Blizzard.

Kapalı beta PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için gerçekleşecek ve platformlar arasında çapraz-oyun ve çapraz-ilerleme desteği bulunacak.

Bizden de şimdilik Can beta daveti alanlar arasında, bu ilk partinin ardından daha çok oyuncuya da davetiye dağılacaktır. Siz yine de gözünüzü posta kutusundan ayırmayın, ne olur ne olmaz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum