Diablo 4, İlk Raid'ine Kavuşuyor Olabilir Mi?

Dark Citadel, kulağa tam bir raid gibi geliyor.

Diablo 4, Gamescom'un spot ışığının altına geçen oyunlardan biri. Vessel of Hatred isimli DLC hakkında yeni detaylar öğrenebildiğimiz oyun, yapay zeka companion'lara da merhaba diyecek. Yalnız, yeni genişleme paketinin beraberinde getirdiği bir yenilik daha var.

Vessel of Hatred, oyuna yeni bir endgame aktivitesi ekleyecek. Sadece co-op için tasarlanan bu modun adı Dark Citadel. Şimdilik elimizde çok fazla bilgi olmasa da Dark Citadel'de düşmanlarla karşılaşacağımızı ve bulmacalar çözeceğimizi biliyoruz. Tabii bunu grup halinde yapmamız gerekecek.

The Dark Citadel'deki ana düşmanlarımız İlk Khazra'lar olacak. "Dark God" isimli bir varlığı tekrar canlandırmak isteyen İlk Khazra'lar, bunu Dark Citadel'in içerisindeki gücü kulllanarak yapacak. Oynanış görüntülerinde 4 kişilik bir grubun bu kaleye giriş yaptığını da görebiliyoruz.

Teknik olarak bir raid gibi duran bu yeni eklentiye Blizzard henüz bu ismi takmış değil. İlerleyen günlerde Dark Citadel hakkında yeni bilgiler öğreneceğimize eminiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum