Diablo 4, Kozmetik Mikro Ödemeler İçerecek

Şaşırır mıyız?

Diablo 4'te farklı binekler ve karakter kişiselleştirmeleri olacağını biliyoruz ve işin içine kişiselleştirme özellikleri girince de acaba oyunda mikro ödemeler olur mu diye düşünmüştük. Gerçekten de Blizzard'ın böyle bir planı varmış. Twitch yayıncısı Quin69'un oyunun baş tasarımcısı Joe Shely ile yaptığı röportajda, Blizzard'ın karakterleriniz için kozmetik eşyaları mikro ödemeler yoluyla satma planlarını öğrenmiş olduk.

Blizzard'ın diğer oyunlarındaki mikro ödemeleri ve loot box'ları düşününce aslında bu bilgi hiç de şaşırtıcı gelmiyor insana.

Shely, oyunda kozmetikler satın alınabileceğini söyledikten sonra Quin69'un "bu, oyunun mikro ödemeler içereceği anlamına mı geliyor?" sorusuna doğrudan evet cevabını vermiş. Oyunda karakterinizi güçlendirecek veya adil olmayacak şekilde avantaj sağlayacak şeylere para harcamanız mümkün olmayacak ama işin kozmetik kısmında paranızın karşılığını alabileceğiniz çok sayıda seçenek olacak gibi görünüyor.

Shely bunu "bu sayede normalde sahip olabileceğinizden çok daha fazla seçenekle karşılaşacaksınız" sözleriyle açıklıyor.

Oyunda world boss gibi etkinliklere de diğer oyuncularla birlikte katılabileceğimizi düşünürsek, oyuncuların kozmetiklerle kişiselleştirdikleri karakterlerini sergileme isteği de bu şekilde karşılanmış olur herhalde.

Diablo 4'ün henüz bir çıkış tarihi yok.

YORUMLAR
alpaytayfun
11 Kasım 2019 15:43

Bencede olsun.. at mat pet met herşeyi istiyoruz ^^ 

Parolamı Unuttum