Diablo 4 Zindanlarındaki Elite Düşman Sayısı Azalıyor

Oyuncular çok sinirli

Bir süredir Oyungezer dünyasında hepimiz Diablo 4 hastalığına tutulmuş durumdayız. Okuyucularımız arasında da bizim gibi zindandan zindana koşanlar olduğunu biliyoruz. Fakat Diablo 4'te 100. seviyeye ulaşmak, hepimiz için ayrı bir mesai haline gelmiş halde.

Oyunun subreddit'inde, YouTube üzerinde hatta Twitter'da tier list'ler yapılarak zindanlar arasında en çok getirisi olanlar seçiliyordu. Pek çoğumuz bir süredir fazla fazla tecrübe puanı toplayabildiğimiz zindanları tercih ediyorduk. "Ediyorduk" diyorum zira 13 Haziran'da gelen yama ile birlikte Blizzard, Diablo'ya uymuş gibi görünüyor...

Bundan böyle aradığınız o zindanlarda beklediğiniz tecrübe puanlarını toplayamayacaksınız. Blizzard'ın hotfix'i ile birlikte gelen güncellemede, bahsi geçen zindanlardaki elite düşman sayısı azaltılmış durumda. Oyuncuların büyük bir kısmı da bu duruma tepki gösteriyor.

Ufak bir araştırmanın ardından yeni grind noktasının Kehjistan'daki Uldur's Cave zindanı olduğunu öğrendim. Yine de buradaki zindanda da ciddi bir fark beklememek gerek. Hatta ilerleyen saatlerde Blizzard'ın bu zindana da nerf getirmesi muhtemel.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum