Diablo 4'e Gelecek Olan Yeni Sınıfı Blizzard Daha Önce Sızdırmıştı

Resmi açıklama şaşırtmaz herhalde

Blizzard, BlizzCon'da Diablo 4'ün ilk genişleme paketi olan Vessel of Hatred'ı tanıtmış ve bu pakette oyuna yeni bir sınıfın ekleneceğini ama bu sınıfın daha önce hiçbir Diablo oyununda yer almadığını söylemişti.

Diablo 4'ün yardımcı oyun yönetmeni Brent Gibson, GamesRadar'a verdiği röportajda net biçimde bu yeni sınıfın Witch Doctor veya Paladin gibi daha önceden gördüğümüz bir sınıf olmadığı belirtti.

Peki ama Blizzard bu sınıfı sır olarak saklayabilecek mi? Bizce hayır, çünkü Blizzard zaten çok önceden bu sınıfın ismini ağzından kaçırmıştı.

Belki hatırlarsınız, oyunun Blizzard içinde kullanılan test versiyonu kazayla beta testine katılanlara da açılmış ve o versiyonun metin dosyaları içerisinde Spiritborn sınıfına ve yeteneklerine atıflar bulunmuştu.

Buna göre Spiritborn silah olarak glaive kullanacak. Kaynak olarak mana veya fury değil de, ikili bir sistemden bahsediliyor. Yetenek isimlerinden de anlaşıldığı kadarıyla yanında evcil hayvanı ve minyonları olacak veya bunları çağırabilecek.

Tüm bu açıklamalar Spiritborn'un oynanış ve yetenek olarak bir miktar Witch Doctor'u andıracağı yönünde yorumlanıyor ama Blizzard muhtemelen diğer sınıflardan güzelce ayrışan bir sınıf tasarlamıştır bizim için.

YORUMLAR
mokanalpa
13 Aralık 2023 14:26

Ben Amazon u vekliyorum açıkcası bir de crusieder da olabilir.

Parolamı Unuttum