Diablo 4'ün Yapımı Tamamlandı, Oyun Artık Gold Statüsünde!

Artık çıkışın önünde Lilith bile duramaz

Eskiden 'gone gold' terimini duymak bizi son derece heyecanlandırdı. Zamanında şimdiki gibi 0. gün yamaları, erken erişimler, canlı servis oyunları yoktu malumunuz. Oyunların kutulu ve fiziksel kopya olarak satıldığı dönemlerde bir oyunun altın statüsüne ulaştığını öğrenmek demek, oyunun geliştirme sürecinin tamamen tamamlandığı, oyunun olabilecek en üst seviyede hatasız olduğuna kanaat getirildiği ve ana kopyanın diske basıldığı anlamına geliyordu. Bu altın disk çoğaltılmak üzere tesislere gönderilir ve oyun çıkışa hazır olurdu.

Günümüzde de bazı oyunlar için bu heyecanı sürdürüyoruz tabii, o yüzden Blizzard'ın Diablo 4'ün bu önemli eşiği geçtiğini açıklaması geleneğin sürmesi açısından da önemli.

"Altın statüsüne ulaşmak, bu ikonik serinin yeni nesil oyununu hazırlamak için son derece sıkı çalışan inanılmaz Diablo 4 ekibi için çok önemli bir mihenk noktası" diyor Diablo genel müdürü Rod Fergusson. "Bu, 6 Haziran'daki çıkış gününe doğru atılan somut ve anlamlı bir adım."

"İster serinin deneyimli oyuncuları ister ilk kez oyuna katılacak oyuncular olsun, herkesin oyunun tamamını deneyimlemesi için sabırsızlanıyoruz: inanılmaz hikaye anlatımına katılmak, karakter sınıflarını ve yetenek ağaçlarını denemek ve oyunun sonunun ve Sanctuary'nin karanlık dünyasının neler sunabileceğini keşfetmek."

Diablo 4, kesin olarak 6 Haziran'da çıkacak. Oyunun Deluxe veya Ultimate Edition versiyonlarını satın almış olanlar ise 4 gün önceden erişim sağlayabilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum