Diablo 4'ün Yeni Detayları Paylaşıldı

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan

Blizzard, Diablo 4'ün çıkış tarihini vermemiş olsa da oyunun bir süre daha aramızda olmayacağını biliyoruz. Bu süre zarfında uzun vadeli bir yatırım gibi unutmaya çalıştığımız Diablo 4, kendisini bu tarz açıklamalar ile hatırlatmaya devam ediyor. Yanlış anlamayın, detaylar memnun edici fakat şimdiden heyecanımıza yenik düşmek istemiyoruz...

Neyse... Gelin başınızı daha fazla ağrıtmadan bahsi geçen detaylara kısa bir bakış atalım. Blizzard, erken tasarım öğelerinin, oyunculardan aldığı geri bildirimler ile şekillendirildiğini açıklamış. İlk çeyrek güncellemesi adı altında kısa bir video ve uzun bir blog yazısı paylaşan firma, üstünde çalıştıkları yenilikleri detaylandırmış.

Yapılan ilk değişim, ilk demolarda sol tarafta kendini gösteren aksiyon barının tekrar ortaya alınması olmuş. Buna ek olarak bir süredir beklediğimiz gamepad desteği de Diablo 4 ile birlikte hayatımıza giriş yapacak. Eşya ekranı ise oyunun genel temasını yansıtacak şekilde tekrar düzenlenmiş.

Diablo 4'ün "açık dünyası", Blizzard'ın canavar familyaları adını verdiği tehditler ile doldurulacak. Daha önce de karşılaştığımız bu familyalar artık çok daha detaylı. Firma, aynı ailenin üyesi olan tüm canavarların benzer bir amaç için saldıracağını ve birbirlerine oldukça yakın davranışlar göstereceğini vurgulamış.

Paylaşılan videoda "Yamyam Familyasını" yakından görme fırsatı buluyoruz. Bu canavarların iki farklı sınıfı bulunuyor. Bunlardan ilki, videonun ilk saniyelerinde karşımıza çıkan uzun kılıçlı arkadaş. Bu canavarın saldırıları -tıpkı bir uzun kılıç kullanıcısından beklediğiniz gibi- yavaş fakat etkili. Videoda hemen yanındaki kardeşi ise elindeki balta/teber karışımı silah ile üzerinize atlayabiliyor.

Ailenin en büyüğü ise videoda elinde iki adet çivili sopa bulunduran "Cannibal Bruiser". Bir mini-boss ayarında olacak bu canavar, eğer saldırılarını isabet ettirebilirse size stun atabiliyor. Bu da yanındaki ailesinin kısa sürede sizi harcaması anlamına geliyor.

Paylaşılan detayların tamamına buradan erişebilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum