Diablo 4'ün Yeni Sezonu, 'Roguelite' Modu İle Dikkat Çekecek

Duası asla kabul olmayan 3 kişi...

Diablo 4'ün yeni sezonu gümbür gümbür geliyor. Geçtiğimiz akşam yeni sezonun temasını ve detaylarını anlatan Blizzard ekibi, hepimize şahane sürprizler hazırlamış. Yeni sezonun en çok öne çıkan özelliği, Infernal Hordes isimli yeni "roguelite" modu olacak. Evet, yanlış duymadınız...

Infernal Hordes modu, oyuncuları dalga dalga gelen düşmanlar ile baş başa bırakıyor. Oyuncular kendilerine verilen sürede hayatta kalabilirse, açılacak sunaklardan yeni özellikler seçebilecek. Bu modun roguelite kısmı da burada başlıyor.

Örneğin videoda bir sunakta, düşmanları tek bir noktada toplamayı sağlayan bir özellik görüyoruz. Tabii bu özellik aynı zamanda zebanilerin gücünü de artırıyor. Her bölümden sonra seçebileceğiniz bu özellikler bir pozitif ve bir negatif efekt sağlayacak.

Peki bu moda niye giriyoruz? Çünkü bu modlarda loot'a doyacağız. Eğer tüm dalgaları başarıyla tamamlarsanız, son aşamada gelecek Fell Council'i de ortadan kaldırarak bol bol loot'a sahip olabileceksiniz. Lakin bunun için dalgaları başarıyla geçerek düşen Aether isimli birimi toplamak zorundasınız.

Diablo 4'ün yeni sezonu, 6 Ağustos'ta başlıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum