Diablo I Darkening of Tristram olarak Diablo III'e Geri Geliyor

Kaçıranlar için son fırsat olabilir

Geçtiğimiz yıl tam olarak bugünlerde Diablo'nun 20. yıl partisi için hazırlıklarımızı yapıyorduk. Blizzard, Diablo III içerisinde bir nevi remastered olarak bizlere Diablo I'i oynama imkanı vermişti. Kısa bir süreliğine bizleri 20 yıl öncesine götüren Blizzard, bu yıl da aynı etkinliği tekrar düzenliyor. 

Takvimler 1 Ocak 2018'i gösterdiği an Diablo III içerisinde tekrar Diablo I oynayabileceğiz. Diablo III içerisinde bir ek görev gibi yer alıyor ve Diablo III'te yer alan karakterlerimiz ile ile oynuyoruz. Geçen sene bu etkinliği kaçıranlar ya da Diablo I havasını yeniden solumak isteyenler için güzel bir gelişme. Ben Diablo I'i oynarkan 10 yaşındaydım ve aşırı korkmuştum oyundan. The Butcher'ı görünce oyunu bırakmıştım, dayanamamıştım. Geçen sene arkadaşlarımla oynarken yine The Butcher'a geldiğimizde korkmuş, panik içerisinde sağa sola kaçmıştık. Hatta aramızda çığlık atan bile olmuştu. Evet, ne yazık ki o kiş benim ve bu çığlığım Youtube'da ileride çocuğum izlesin ve babası 30 yaşındayken nasıl küçük bir çocuk gibi çığlık atıyor görsün diye duruyor...

Bu güzel etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Diablo I oynamış olanlar için nostalji, oynamamış olanlar için ise güzel bir deneyim olacaktır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum