Diablo Immortal 20 Milyon İndirilmeyi Aştı

Çeşitli hediyeler sizi bekliyor

Blizzard, Diablo Immortal'ın indirilme (ve farklı cihazlara kurulma) sayısının 20 milyonu aştığını ilan etti.

Blizzard bu önemli dönüm noktasını oyuna giriş yapan oyunculara çeşitli ödüller vererek kutluyor ki bunlar arasında Legendary Crest'ler, altın ve fazlası bulunuyor.

Oyuna girdiğinizde posta kutunuzda "20 Million Installs" isimli bir mesaj göreceksiniz. Bu mesaja ek olarak bir Legendary Crest, 30 bin altın, 15 Enchanted Dust ve 200 Scrap Material vermiş Blizzard. Daha cömert olabilirlerdi elbette ama belki daha büyük hediyeleri sonraki dönüm noktalarına saklıyorlardır.

Bu tür jestler oyunu mikro ödeme çılgınlığı yüzünden bırakmış oyuncuları geri çekmeye yeterli olmasa da, hiç yoktan iyidir diyelim.

Blizzard başkanı Mike Ybarra Diablo Immortal'ın mikro ödeme sistemini övmüş, bu sayede milyonlarca oyuncuya ücretsiz bir Diablo deneyimi sunabildiklerini söylemişti.

 

YORUMLAR
creepylord
26 Temmuz 2022 09:11

İndirip yarım saat oynayıp sileni de saydıkları için hiç bir anlamı yok. Oyuncudan talep ettiği vaktin karşılığını veremeyen standart bir mobil oyun işte. Adı Diablo olmasa Dungeon Hunter kadar bile tutmazdı belki. Onca emeği ve zamanı %2-3 pasif bonus türevi şeyler alabilmek için vermek çok saçma geliyor. Grindi grindliyoruz resmen. 

yrgn
25 Temmuz 2022 17:29

Ana hikayeden sonra bıraktım Ttüm enerjimi Diablo 4'e saklıyorum, fakat çıktığı gibi almaktan vaz geçtim. Oyun içi ödeme zırvalıkları ile doldururlarsa ana oyuna para vermeye gerek yok.

Decypher
yrgn
26 Temmuz 2022 16:38

Ben de aynısını yaptım valla, en büyük çekincem bu modelin çok temiz para getirdiğini görüp D4'te de benzer bir uygulamaya gitmeleri ihtimali.

gezginttt
Decypher
26 Temmuz 2022 18:06

diablo 4 ün ücretsiz olmasın. İçinde ücretde olmasın. Diablo 3 gibi devam etsin. Burada istediklerinden söhüşlesinler paraları. Diablo yu bozmasınlar...


Parolamı Unuttum