Diablo Immortal'da 100,000$ Harcayan Oyuncu, PvP'de Eşleşememekten Şikayetçi

Kim dedi sana o kadar güçlen diye

Diablo Immortal YouTuber'ı jtisallbusiness, oyundaki Barbarian karakterine 100,000$ harcadıktan sonra kendisini çok tuhaf bir durumun içinde buldu. Karakteri bu paralar sayesinde o kadar güçlenmişti ki oyunun PvP Battlegrounds modunda neredeyse her rakibi zorlanmadan yenebiliyordu. Bu kadar galibiyet MMR değerini (eşleşme derecesi) o kadar arttırdı ki artık PvP'de sıraya girse bile eşleşme yakalamıyor.

Yani başarı yüzdesini şöyle söyleyelim, yaklaşık 400 galibiyet ve 3 mağlubiyeti var kendisinin.

PvP sırasına girse de kimseyle eşleşemediğini fark eden jtisallbusiness, Blizzard'la irtibata geçmiş ama bir sonuç alamamış.

Bu şöyle bir sorun yaratıyor, klanı OneTimes Rite of Exile'da mücadele ediyor ama eşleşme yapılamadığı için klan lideri jtisallbusiness onlara katılamıyor. Çünkü bu görev zincirinin bir kısmı standart Battlegrounds PvP maçlarına katılmayı gerektiriyor.

"Klan lideri olarak sıkışıp kaldım, Rite of Exile için bizi sıraya sokamıyorum ve bu konuda da hiçbir şey yapamıyorum". Dahası, kendisi yayınlarla para kazanan biri olduğu için oyunun PvP'sine katılamaması da izleyici sayısında azalmaya yol açmış durumda.

"Eşleşme değerim o kadar yüksek ki Battleground'a giremiyorum, şimdi sorum şu, hiçbir şey yapmadan beklemeli miyim yoksa bir avukat tutup hesabı iade etmeye çalışıp neler olacağını görmeli miyim?". Anlayacağınız "paramı geri verin" noktasına gelmiş halde kendisi.

Ne diyelim, zaten harcadığı para çoğunlukla izleyicilerden gelen paraydı. Oyunun en güçlü Barbarian karakteri eşliğinde bir bardak su fena olmaz.

YORUMLAR
Wolflex
3 Ağustos 2022 09:59

Paraları enayilerden toplayınca böyle pervasızca harcarsın tabii. 100 bin dolar ile dünyada açlık çeken kaç çocuğun karnı doyardı acaba? Vicdansız zalimler. 

brutalis
2 Ağustos 2022 13:53

Oyy kıyamam

Parolamı Unuttum