Diablo Immortal'ın Bir Gem'i, Oyuncuları Kızdırdı

Herkes iade talep etmeye başladı

Diablo Immortal, oyuncu kitlesini kızdırmaya devam ediyor. Son dönemlerde "ölü klanların" turnuvalarda finallere çıkma skandalının ardından şimdi de yine legendary gem'leri ilgilendiren bir konu tartışma yarattı. Bu kez konu, Blessing of the Worthy isimli gem'in istatistikleri.

Blessing of the Worthy'nin açıklamasında "hasar aldığınızda etrafınızdaki düşmanlara maksimum canınızın yüzde 12'sini hasar olarak verebilirsiniz" ifadeleri bulunuyor. Açıklamaya bakıldığında rakiplerinin arasına giren Barbar gibi sınıflar için bu gem olmazsa olmaz bir seçenek gibi görünüyor. Hatta bu gem üçüncü seviyeye yükseldiğinde hasar seviyesi yüzde 28'e kadar çıkıyor. Fakat maalesef gem aslında böyle çalışmıyor...

Bu gem'i kullanmak için para harcayan ve seviyesini üçe ulaştıran oyuncular, gem'in açıklamasının değiştiğini fark etmeye başlamış. Üçüncü seviyedeki gem'in açıklamasında "maksimum can" ifadesi, "anlık can" olarak değişmiş. Bu da büyük bir hasar düşüşü anlamına geliyor. Oyuncular bu değişimin ardından isyan bayrağını çekmiş durumda.

Diablo Immortal topluluk yöneticisi SinfulScribe, oyunun subreddit'inde oyunculara bu sorunu buldukları için teşekkür ederken hızlı bir güncellemenin yolda olduğunu da söylemiş. Tabii bu açıklama, gem'in aslında ilk günden beri düşük hasar seviyelerinde çalıştığını doğrulamış oluyor.

Gem'in bazı build'lerde iyi çalıştığını söylemek yanlış olmaz. Fakat pek çok oyuncu, işe yaradığını sandığı bu gem için 103 dolara kadar para harcamış durumda. Elbette pek çoğu da bu paranın iadesini istemeye başladı. Bakalım Blizzard buna nasıl bir çözüm üretecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum