Diablo Immortal'ın Yeni Güncellemesi İle Haftada 1 Kez Sınıf Değiştirebileceksiniz

Tabii efendim.

Yeni Diablo Immortal güncellemesi, oyunculara rahatlık sağlamaya geliyor. Gün içerisinde gelecek güncelleme ile birlikte her yedi günde bir oyuncular, karakter sınıflarını değiştirme şansı bulacak. Bu güncelleme ile birlikte oyundaki legendary ekipmanların sayısı da artırılacak. Böylece içerik genişletilmiş olacak.

Sınıf değiştirme mekaniği, karakterinizi 35. seviyeye getirmeniz ile birlikte açılıyor. Yapmanız gereken tek şey, Westmarch'taki Shifting Flames isimli vendor'u ziyaret etmek. Herhangi bir ücret ödemeden gerçekleştirebileceğiniz sınıf değişimi, yukarıda da belirttiğimiz gibi, yedi günlük bir bekleme süresine sahip.

"Şimdilik" geliştiricinin "ekstra para ile daha sık sınıf değiştirme şansı kazanma" gibi bir planı bulunmuyor. Fakat her oyuncuya, sadece bir kereliğine mahsus eski sınıfına dönme şansı verilecek. Yani bu seçeneği kullandığınızda eski sınıfınıza dönmek için yedi gün beklemenize gerek kalmayacak. Yine de bu sistemin sadece bir kere kullanılabileceğinin altını bir kez daha çizelim.

Tabii ki asıl soru ekipmanınıza ne olacağı... Bunun için de bir sistem geliştirilmiş. Sınıf değiştirdiğinizde, üstünüzdeki ekipmanın yeni sınıfınız için kullanılabilen muadilleri çantanıza eklenecek. Eski sınıfınıza özel ekipmanlarınız ve kozmetikleriniz yeni sınıfa taşınmıyor. Fakat eski sınıfınıza döndüğünüzde bu eşyalara bir kez daha kavuşabileceksiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum