Diablo Immortal'ın Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Diablo 4'ü beklerken oynayacak bir şeyler olsun

Diablo Immortal geçen seneki Blizzcon'da duyurulduğunda büyük tepki almıştı çünkü hepimiz Diablo 4 bekliyorduk. Bu sene Diablo 4'ün duyurulmasıyla birlikte Diablo Immortal'ın üzerindeki o olumsuz havanın da bir nebze dağıldığını söyleyebiliriz. Blizzard da bunu fırsat bilerek oyundan yeni bir oynanış fragmanı paylaştı.

Diablo Immortal'ın hikayesi bildiğiniz gibi Diablo 2 ile Diablo 3 arasında geçiyor ve o boşluğu doldurmayı hedefliyor. iOS ve Android cihazlar için geliştirilmekte olan oyunun çıkış tarihi ise hala belirsizliğini koruyor.

Oyun her ne kadar solo olarak da oynanabilecek olsa da, paylaşılan bölgeler, dört kişilik zindanlar, Lonca desteği, sosyal sistemler gibi özellikleriyle DVO türüne de göz kırpıyor. Oyunda Barbarian, Monk ve Wizard sınıflarının olacağını geçen sene öğrenmiştik, kalan üç sınıfın da Crusader, Demon Hunter ve Necromancer olduğu açıklandı.

Diablo Immortal'daki karakterler Ulti yeteneklere sahip olacak, Efsanevi eşyalar da karakterlerinizin yeteneklerini modifiye edebilecek. Örneğin oklar el bombalarına dönüşebilecek, Scorch ateş topu yerine Buz Küreleri kullanabileceksiniz.

Blizzard, oyunu uzun yıllar boyunca yeni bölgeler, zindanlar, hikayeler, karakter sınıfları ve bosslarla desteklemeyi planlıyor.

YORUMLAR
emrahd87
2 Kasım 2019 12:00

video fan yapımımı resmi sayfa mı? oyun türkçemi gelecek?

Parolamı Unuttum