Diablo IV, Mart Ayında Game Pass’e Geliyor!

Beklenen oldu

Gelecekti, gelmeyecekti derken Game Pass abonelerinin Diablo IV ile buluşacağı tarih belli oldu, önümüzdeki ay Game Pass kataloğunda yerini alıyor.

Son dönemde Xbox’a özel oyunların diğer platformlara geleceğiyle ilgili iddialar hız kazanmıştı. Bunun üzerine Microsoft ekibi de bir yayın yapıp Xbox’ın geleceği hakkında paylaşımlarda bulunacaklarını açıkladılar.

Program dün gece gerçekleştirildi. İsimleri verilmeden 4 oyunun diğer platformlara geleceği açıklandı. Bunun bir politika değişikliği olmadığının altını çizdiler ve bu oyunlarla sınırlı bir hamle olduğunu belirttiler. Bu 4 oyun arasında Indiana Jones ve Starfield’ın yer almadığı belirtilerek de iddiaların en azından bir bölümünü yalanlamış oldular.

Şimdilik denildiği gibi 4 oyunla (Hi-Fi Rush, Pentiment, Sea of Thieves, Grounded) sınırlı kalacaktır muhtemelen, ama önümüzdeki dönemde bu sayının artmasını bekleyebiliriz. Yine de en azından Xbox oyuncularının sesini duyduklarını söyleyerek bir anlamda geri adım attıklarını da ifade etmiş oldular.

Xbox’ın geleceğine ilişkin taahhütlerde bulunmayı da ihmal etmediler -ki bunlardan birisi de tahmin edilebileceği gibi Xbox bünyesindeki stüdyoların oyunlarının çıkış günlerinde Game Pass’e geleceklerinin belirtilmesiydi. Bunun hemen ardından da Activision Blizzard oyunlarının da Game Pass’e ekleneceğini açıkladılar.

Xbox Başkanı Sarah Bond, “Activision Blizzard oyunlarının Game Pass’e geleceğini ve bu oyunların ilkinin 28 Mart’ta Game Pass’e eklenecek Diablo 4 olacağını paylaşmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum” diyerek ilan etti bu durumu.

Aylardır beklediğimiz haber böylece gelmiş oldu. Bakalım Diablo 4’ü hangi Activision Blizzard oyunları takip edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum