Diablo ve Overwatch Animasyon Dizileri Geliyor

Diablo dizisi Netflix'te yayınlanacak

Aslında Diablo'nun animasyon olarak karşımıza çıkacağına dair söylentiler uzun zamandır mevcuttu ancak Activision Blizzard Studios eş başkanı Nick van Dyk'ın LinkedIn profilindeki bilgiye bakılacak olursa bu söylentiler tamamen teyit edilmiş oldu. van Dyk'ın profiline göre Diablo dizisi aynı Castlevania gibi anime tarzında olacak ve tüm dünyada Netflix tarafından yayınlanacak.

Nick van Dyk daha önce de Netflix'in orijinal animasyon dizisi Skylanders Academy'nin yapımcılığını üstlenmişti.

Profil detaylarında "Blizzard'ın Overwatch serisine dayanan bir animasyon dizisinin hazırlandığı ve satıldığı" bilgisi de yer alıyor. Bu diziyle ilgili başka bir açıklama yok, hatta dizinin kime satıldığı da belirsiz. Ama bu cümleden ortada hazırlanmış durumda bir Overwatch animasyon dizisi olduğu anlamı çıkıyor (tabii ki van Dyk aslında başka bir şey kast etmek istemediyse). Bildiğiniz üzere Overwatch kahramanlarının hikayeleri CGI animasyonlar eşliğinde paylaşılıyor, belki o tarz bir animasyon hazırlamış olabilirler.

Önümüzdeki dönemde Activision'dan daha fazla dizi ve film haberi alacakmışız gibi görünüyor. Ancak daha önceden duyurulan Call of Duty filminin askıya alındığını da söylemek lazım. Yine de Activision, Call of Duty sinematik evreni inşa etme planlarından vazgeçmiş de değil.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum