DICE'ın Battlefield 2042 Dışında Bir Şeyle Uğraşacak Vakti Yokmuş

Mirror's Edge hayalleri bir başka bahara

DICE şu an tamamen Battlefield 2042'ye odaklandıklarını, başka hiçbir şeyle uğraşacak vakitlerinin olmadığını söyledi. Bu açıklamayı yapan da DICE'ın başı Rebecka Coutaz.

Battlefield 2042 bekleneni veremeyen bir oyun oldu ve oyunculardan çok ciddi eleştiriler aldı, tüm zamanların en kötü notlu Battlefield oyunları arasına girdi. Ancak DICE oyunu adam etmeye kararlı. Coutaz başarısızlığı kabul edip Battlefield 2042'yi bu durumda bırakmayacaklarını söylüyor, "bunu ne oyuncularımıza ne kendimize yaparız" diyor. "Oyunculara bu oyunu düzeltmeyi borçluyuz".

Bir diğer dikkat çekici açıklama da "DICE'ın Avrupa'da birinci şahıs nişancı oyunları denince akla gelen ilk isim olmasını, tüm dünyada da büyük bir güç olmasını istiyoruz. Elimizde harika bir ekip var. Birlikte sihir yapacağız" diyen Coutaz böylece Mirror's Edge gibi farklı türdeki oyunlara da kolay kolay dönmeyeceklerinin sinyalini vermiş oldu.

DICE bugüne kadar çok sayıda oyun geliştirdi ama portföyünü ağırlıklı olarak Battlefield oyunları oluşturuyor.

YORUMLAR
Norrec_
22 Haziran 2022 16:25

ya çok yalan gördük ama artık böyle alenen yüze karşı söylenince ayıp oluyor. kardeşim siz bu oyunu filan iyileştirmiyorsunuz. siz 1-2 patch daha atıp hoop yeni oyun diyeceksiniz. bu oyun patladı artık. COD bu sene tekmeyi vurdu size.. şimdi MW2 geliyor yeni warzone. sen daha hala oyun düzelteceksin. onu külahıma anlatır. çoluk çocuk kandırırsın. yazık sana para yatıranlara. 

Ghost AssassiN
Norrec_
22 Haziran 2022 20:32

BF konusunda söylediklerinde haklısın, büyük s*çtılar fakat 2042'nin bu seneki CoD tarafındaki rakibi Vanguard'tı.Ondan beklenti her ne kadar Warzone'un aktifliğinden dolayı az olsa da o da bekleneni verememiş ve çoğu kişi tarafından beğenilmeyen bir oyun oldu.Yine de dediğim gibi Warzone, MW, Black Ops gibi oyunlar sayesinde Activision hala CoD IP'sinden zarar etmiş değil.Umarım bu iki seriyi düzgünce yaşatmaya devam edebilirler.


Parolamı Unuttum