Dirt Rally Kısa Bir Süreliğine Humble Bundle’da Bedava

Parkurların tozunu attırmak isteyenlere gelsin:)

Humble Bundle dönem dönem ücretsiz oyunlar veriyor malum. Bu seferki ücretsiz oyunları Dirt Rally oldu. Yalnızca birkaç günlüğüne ve sınırlı bir stok için geçerli bu kampanya. Dolayısıyla hızlı olmakta fayda var.

Ralli oyunları içerisinde herhalde en popüleri olsa gerek Dirt Rally. Yaklaşık 4 yıl önce çıkan oyun, hem eleştirmenlerden hem oyunculardan olumlu tepkiler almıştı. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 33 incelemenin ortalaması 86 puan, 365 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması da 8,7 puan.

Görüldüğü gibi gayet pozitif bir tablo söz konusu.

Eğer sizler de bugüne kadar oynamamışsanız, Humble’ın ilgili sayfasına giderek oyunu Steam kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. 1 Eylül tarihine kadar süre verilmiş olsa da stokların kısıtlı olduğunun altı çizilmiş. Benzer kampanyalarda stokların tükenmesi nedeniyle kampanyanın söylenenden önce sonlandığı örnekleri de gördük. O yüzden elinizi çabuk tutmakta fayda var sevgili Oyungezerler :)

YORUMLAR
creepylord
2 Eylül 2019 09:18

Kendisinin sağlam bir zorluk seviyesine sahip olduğunu da belirtmekte fayda var. :D Dirt Rally2 yada Dirt4 gibi bişi bekliyenler için sürpriz olacak :D 

Parolamı Unuttum